Schoonheidssalon


Gelnagels


Voor De Nagels Van Uw Dromen

Bij Sheerdelight bent u aan het goede adres voor een fantastische verzorging van uw nagels. U mag immers niet vergeten dat uw handen uw visitekaartje zijn voor de buitenwereld. Ze zijn immers altijd zichtbaar. Met Kristof Van Uffelen komt u dan ook terecht bij een gediplomeerde nagelstylist.


Gelnagels:

Jammer genoeg kan niet iedereen rekenen op sterke nagels. Gelukkig weten we bij Sheerdelight Beauty maar al te goed hoe ermee om te gaan. Met behulp van gel zorgen we ervoor dat uw nagels weer stevig en flexibel worden. Bovendien is het niet meer nodig om uw nagels dagelijks te lakken, en zijn ook schilfers volledig verleden tijd.


Shellac:

Vele vrouwen zijn bang voor de schade die kunstnagels aanbrengen aan de natuurlijke nagel. Bovendien is het nutteloos om uw mooie natuurlijke nagels, indien u die heeft, te verbergen onder een kunstnagel. Gelukkig is er een alternatief: namelijk 'Shellac'.

Dankzij Shellac, een soak-off nagellak met de houdbaarheidscapaciteiten van een gel - zien uw nagels er het hele jaar door stralend uit. Na aanbreng van Shellac en een korte uitharding van enkele minuten onder een speciale UV-lamp krijgt u een uitzonderlijke kwaliteit te zien die maar liefst twee weken lang in hoogglanzende nagels resulteert.

Deze behandeling is bovendien ook ideaal voor teennagels, en beschikbaar in een wijd assortiment aan verschillende kleuren. Kies voor een topafwerking van uw nagels, en ga voor Shellac!